Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah
Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah
Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah
Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah
Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah
Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah

Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah (6932172646400)

0,00
Fiyat : ₺699,00(KDV Dahil)
Barkod : 6932172646400
₺128,91 'den başlayan taksitlerle

 

Baseus MagPro manyetik telefon tutucusu (Siyah)

Modern Baseus MagPro manyetik telefon tutucuyla telefonunuzu pratik bir şekilde konumlandırın. Dayanıklı ABS PC malzemelerinden üretilen tutucu, telefonunuzun yüksekliğini 165 mm'den 197 mm'ye ayarlamanıza olanak tanıyan teleskopik bir bom sunar. Bu, ister video konferans yapıyor olun, ister video izleyin, ister diğer kullanımlar olsun, görüntüleme açısını ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde ayarlama konusunda size daha fazla özgürlük sağlar.

-Baseus/B10564100121-00/7

Güçlü mıknatıslar ve hareketli kafa

Baseus montaj aparatını diğerlerinden ayıran şey, hareketli kafada 18 adet 11N mıknatıs kullanılmasıdır. Bu, telefonu yerinde tutarken olağanüstü stabilite ve dayanıklılık sağlar. Ek olarak, tutucunun başlığının 360 derecelik bir dönüşü ve 90 derecelik bir ayarı vardır, bu da kullanıcının kişisel tercihlerine uyacak şekilde daha da fazla kişiselleştirme olanağı sağlar.

-Baseus/B10564100121-00/2

Emniyet ve güvenlik

Baseus MagPro montajı, cihaz güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Telefonun temas yüzeyinde çizilmeleri ve hasarları önlemek için koruyucu silikon kaplama bulunmaktadır. Bu, tutucunun yalnızca işlevsel olmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda telefonunuz için de güvenli olmasını sağlar.

-Baseus/B10564100121-00/6

İstikrar ve organizasyon

Tutucunun tabanı, manyetik başlığa takılan tabletin ağırlığı altında bile stabilite sağlayacak şekilde üretilmiştir. Tutucunun alt kısmında çeşitli yüzeylerde stabiliteyi daha da artıran kaymaz çıkartmalar bulunmaktadır. Ayrıca tutucu, masanızı mükemmel bir düzende tutmanıza yardımcı olacak pratik bir kablo düzenleyiciyle donatılmıştır.

-Baseus/B10564100121-00/3

Uyumluluk ve boyutlar

Tutucunun iPhone 12 ve daha yeni telefonlarla uyumlu olması onu en son teknoloji kullanıcıları için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Tutucunun boyutları 95 x 95 x 165 mm'dir ve çok fazla yer kaplamadan hemen hemen her masaya sığmasına olanak tanır.

-Baseus/B10564100121-00/1
  • Taksit Seçenekleri
    Kredi kartınıza 6 taksit seçenekleri.
  • Garanti Koşulları
    Resmi Distribütör Garantili
Etiketler
Baseus, Baseus MagPro, Baseus MagPro Masa, Baseus MagPro Masa Üstü, Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe, Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli, Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa Üstü MagSafe Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa Üstü Özellikli, Baseus MagPro Masa Üstü Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa Üstü Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa MagSafe, Baseus MagPro Masa MagSafe Özellikli, Baseus MagPro Masa MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa MagSafe Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa Özellikli, Baseus MagPro Masa Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Masa Stant-Siyah, Baseus MagPro Üstü, Baseus MagPro Üstü MagSafe, Baseus MagPro Üstü MagSafe Özellikli, Baseus MagPro Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Üstü MagSafe Stant-Siyah, Baseus MagPro Üstü Özellikli, Baseus MagPro Üstü Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Üstü Stant-Siyah, Baseus MagPro MagSafe, Baseus MagPro MagSafe Özellikli, Baseus MagPro MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro MagSafe Stant-Siyah, Baseus MagPro Özellikli, Baseus MagPro Özellikli Stant-Siyah, Baseus MagPro Stant-Siyah, Baseus Masa, Baseus Masa Üstü, Baseus Masa Üstü MagSafe, Baseus Masa Üstü MagSafe Özellikli, Baseus Masa Üstü MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus Masa Üstü MagSafe Stant-Siyah, Baseus Masa Üstü Özellikli, Baseus Masa Üstü Özellikli Stant-Siyah, Baseus Masa Üstü Stant-Siyah, Baseus Masa MagSafe, Baseus Masa MagSafe Özellikli, Baseus Masa MagSafe Özellikli Stant-Siyah, Baseus Masa MagSafe Stant-Siyah, Baseus Masa Özellikli, Baseus Masa Özellikli Stant-Siyah, Baseus Masa Stant-Siyah, Baseus Üstü,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR